Side Out Indoorsports

Side Out Indoor&Hockey in Zwolle is de enige sportwinkel in Nederland die zich specialiseert in volleybal, basketbal, handbal, korfbal en hockey.

Een enorm ruim assortiment aan volleybalschoenen, handbalschoenen, basketbalschoenen,korfbalschoenen en hockeyschoenen, maar ook volleybalkleding, handbalkleding, basketbalkledingen hockeysticks. Ook voor alle accessoires en materialen bent u bij Side Out Indoor&hockey aan het juiste adres.

Bij de aanschaf van uw artikelen wordt u geadviseerd door eigenaar Tjarko Muis. Tjarko is, als ex-volleyballer op landelijk eerste divisieniveau en tegenwoordig volleybaltrainer, een gepassioneerd zaalsporter en kan zijn adviezen dus baseren op eigen ervaringen uit de praktijk. Daarnaast vergaarde hij in de jaren die hij werkte als verkoopadviseur bij een landelijke keten voor sportkleding de nodige professionele deskundigheid.Al met al dus een prima basis om u van het juiste advies te voorzien.
Achter de schermen beweegt Matthijs Trip zich. Hij houdt zich met name bezig met administratie en boekhouding, maar sporadisch zult u deze gepassioneerde volleybaltrainer ook in de winkel kunnen treffen.

Met de komst van de hockeycollectie is uitgebreid gesproken met hockeyspelers en coaches, ook hebben de heren zich tijdens trainingen laten scholen in de basis hockeykunsten.

blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de site en like ons op facebook!

Contact

Side Out Indoorsports
Thomas a Kempisstraat 5
8021 BG Zwolle
Tel: 038 785 1383
E-mail: info@sideout.nu
www.sideoudindoorsports.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:30
Woensdag: 10:00 – 17:30
Donderdag: 10:00 – 20:00
Vrijdag: 10:00 – 17:30
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: gesloten