Evenementen in Winkelcentrum Diezerbrink

De ondernemers van winkelcentrum Diezerbrink organiseren regelmatig aantrekkelijke acties voor hun klanten. Bekijk hier wat er de komende tijd te doen is.

Kerstsfeer 2018 – 22 December

De winkeliers van het winkelcentrum Diezerbrink zorgen op a.s. zaterdag 22 december weer voor een extra gezellige kerstsfeer in het winkelgebied. Zo zijn er tal van activiteiten aan de Diezerkade, ronde de Brink, in de Thomas a Kempisstraat en Vechtstraat.

Bezoekers van het winkelgebied met vooral zelfstandige winkeliers, waar persoonlijke aandacht en service nog voorop staan, kunnen tussen 12.00 en 16.00 genieten van muziek en lekkernijen. Voor de muziek zorgen een dixieland kerstmannenband en een kerstman met orgel. Ook laat een zingende kerstvrouw haar gezangen horen.

Voor wie dat wil, kan met een paardentram door de winkelstraten rijden. Onderweg zijn onder meer een poffertjeskraam en sfeerstallen te zien. Naast dat er poffertjes verkrijgbaar zijn, kunnen bezoekers genieten van gratis erwtensoep en chocolademelk. Kinderen kunnen zich laten schminken en moeten niet verrast zijn als ze een rendiermascotte door de straten zien lopen.

Kortom, volop kerstsfeer en gezelligheid in dit bijzondere Zwolse winkelgebied met een breed aanbod.

De winkeliers heten iedereen van harte welkom.

Kerstsfeer 2018

Impressie pasen 2017

Tijdens het paasweekend zijn we lekker lang geopend. Kom langs en ga op de foto met de paashaas, eieren zoeken en nog veel meer leuke acties.

Houd de site in de gaten voor de paaskortingen.

Nieuws in Diezerbrink

Impressie kerst 2017 in Diezerbrink

Voor en tijdens kerst zijn we lekker lang geopend. Kom langs en ga op de foto met de kerstman, maak je eigen kerstbal en nog veel meer leuke acties.

Houd de site in de gaten voor de kerstkortingen.

Kerst 2015 in Diezerbrink