De Kookstudio van Zwolle

Kookworkshops vallen goed in de smaak. Een ideaal personeelsfeest als je iedereen tevreden wilt stellen. Of een gezellig familiefeestje, omdat mensen kunnen doen waar ze zelf zin in hebben en je toch samen naar een resultaat toe werkt. De één ontfermt zich over ‘het zuurtje’ in een sausje, de ander ‘laat de vis zwemmen’ en weer ander leert een techniek om het gerecht origineel te garneren. Voor keukenprinsen en –prinsessen van elk niveau is er wel een gepaste uitdaging tijdens één van onze kookworkshops. Het thema is geheel aan jullie. En als je de dieetwensen en allergieën doorgeeft, houden we daar natuurlijk rekening mee.

In het midden van de kookstudio is een barretje met bier, fris en wijn. Het eerste drankje schenken wij voor jullie in, als hartelijk gebaar. En daarna kunnen jullie lekker zelf pakken, als makkelijk gebaar. De drankjes zijn bij de prijs inbegrepen.

Aan het begin van iedere kookworkshop krijgen jullie uitleg over de ingrediënten, recepten, materialen etc.. Onder professionele begeleiding kunnen jullie vervolgens aan de slag. Meestal werk je in groepjes aan verschillende gerechten. Daarna mogen de schortjes uit en is het tijd voor ontspanning. We proberen in iedere workshop een verrassende smaakcombinatie te verwerken. En natuurlijk hopen we dat er voor iedereen eenhandige tip voorbij komt, waar je de rest van je kokende leven profijt van hebt. De recepten zijn makkelijk thuis nog eens te gebruiken in ieder geval!

Dankzij de openslaande deuren pikken we iedere zonnestraal van Zwolle mee. En als het écht mooi weer is, zetten we het terras buiten. De kookstudio zit aan de rotonde (schuin tegenover café Stroomberg). Een heerlijk plekje om wat passanten te bekijken, mocht je even met een drankje buiten willen zitten.

Ben je met een kleiner gezelschap, met z’n tweeën of alleen, en vind je het leuk om ook een keer een kookworkshop te volgen? Dan hebben we goed nieuws: de kookclub. Eens per maand prikken we een datum en een thema. We wachten het aantal “losse” aanmeldingen af en bij minimaal 8 kookliefhebbers kan het doorgaan!

Contact

De Kookstudio van Zwolle
Thomas a Kempisstraat 7
8021 BG Zwolle
Tel: 06 4538 3006
E-mail: info@dekookstudiovanzwolle.nl
www.dekookstudiovanzwolle.nl

Openingstijden

Op afspraak, kijk op de website.