Uw Stadsboer

Bewust leven hoeft niet ingewikkeld te zijn

In 2015 ontstond het idee voor Uw Stadsboer. We wilden bewust leven makkelijker maken, een duurzame levensstijl dichtbij brengen. Wij brengen het goede leven thuis. Dat doen we door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren.

Op de Tippe en in de uiterwaarden langs de IJssel lopen onze koeien. Ze zijn te ontmoeten op het Haagpad, het wandelpad dat we aanlegden om de natuur en kennis daarover te delen. Wij brengen het goede leven thuis. Dat doen we door biologische en duurzame basisproducten aan huis te leveren. (H)eerlijke zuivel, biologisch rundvlees, biologische kaas, vechtdal eieren, kortom: de basis die ieder huishouden telkens opnieuw nodig heeft.

Winkel

We hebben ook een winkel in hartje Zwolle. Een prachtige plek waar we een mooie selectie van duurzame, biologische kwaliteitsproducten aanbieden. We organiseren er ontmoetingen over natuur & voeding en proeverijen van onze producten. Bewust leven begint volgens ons namelijk met verbinding, met elkaar, met kennis over biologisch leven, over dieren en de natuur. Welkom!

Al generaties lang

Met ons bedrijf zetten wij een Zwolse familiegeschiedenis voort. Ver voordat het populair werd, was de familie Sluiter namelijk al stadsboer. Op de Lure, het huidige Hanzeland, verkochten opa & oma Sluiter groenten en allerhande producten van het land. Wij willen deze familiegeschiedenis op eigentijdse en eigen wijze voortzetten, op een manier die past bij een leven in de stad. Zodat bewust leven niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Contact

Je kunt met ons contact opnemen door middel het onderstaande contactformulier in te vullen of je kunt direct met ons bellen via: 038 – 747 01 00.

Kom langs in onze winkel

Welkom in onze winkel in hartje Zwolle, aan de Thomas à Kempisstraat 45! Midden in ons mooie Zwolle hebben wij een winkel waar u onze producten kunt proeven en ook kunt kopen. Wij vertellen u daar graag meer over ons bedrijf en onze activiteiten.

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

  • Woensdag & donderdag: 09.30 – 18.00 uur
  • Vrijdag: 07.30 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 07.30 – 17.00 uur

Zondag t/m dinsdag zijn we thuis of in het veld.