pals brillen

Pals Opticiens

Pals Opticiens in Zwolle staat als bedrijf al jaren bekend om kwaliteitsproducten voor een aantrekkelijke prijs. Hiernaast staat mijn team erom bekend klantenservice veel aandacht te geven. Dit is iets wat bij ons voorop staat! Naast opticien ben ik (Gert Schonewille) ook optometrist. Hiernaast zijn er stijladviseurs en een leerling opticienne aanwezig. U bent dus op het juiste adres als het op goede zorg aankomt.

In de praktijk uit dit zich door een persoonlijke aanpak. Zo kunt u altijd bij ons langs voor gratis advies en gaan wij samen met u kijken naar een goede oplossing voor uw klachten op het gebied van oogzorg. Ik ben opgeleid als tot opticien, optometrist, binoculair specialist en contactlenzenspecialist. U bent dus aan het juiste adres als het op goede zorg aankomt.

We kunnen kijken naar een bril om uw klachten te verhelpen, maar een paar lenzen is ook een goede optie! Het aantal lensdragers is namelijk de afgelopen jaren gigantisch gegroeid.

Waar wij uniek in zijn, binnen Zwolle, is dat wij u ook een Fixatie Disparatie test kunnen aanbieden. U kunt meer informatie vinden onder het kopje “oogzorg”.

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden binnen Pals Opticiens? Neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden uw vragen graag.

Contact

Pals Brillen en Contactlenzen
Thomas a Kempisstraat 46
8021 BC Zwolle
Tel: 038-4551177
E-mail: info@palsbrillen.nl
www.palsbrillen.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 – 18.00
Woensdag: 09.30 – 18.00
Donderdag: 09.30 – 18.00
Koopavond: 19.00 – 21.00
Vrijdag: 09.30 – 18.00
Zaterdag: 09.30 – 17.00