Melda Boutique

Feestelijke jurken voor iedereen bij Melda Boutique in Zwolle

Voor de meest unieke, feestelijke jurken in Zwolle ben je bij Melda Boutique aan het goede adres. In ons assortiment kan iedere vrouw voor iedere gelegenheid een prachtige, elegante jurk vinden. Wij hebben namelijk jurken voor elke speciale gelegenheid, van gala’s tot verlovingsfeesten en van communies tot bruiloften. Exclusief en toch betaalbaar!

Voor elke speciale gelegenheid

Bij een bijzondere gelegenheid horen bijzondere jurken. Wat je precies aantrekt, verschilt per gebeurtenis. Ga bijvoorbeeld voor een uitbundige verlovings- of hennajurk, of juist voor een ingetogen avondjurk. En is het jouw grote dag, dan mag de kers op de taart niet ontbreken: een prachtige bruidsjurk. Voor dit soort bijeenkomsten en meer hebben wij van Melda Boutique de meest feestelijke jurken in ons assortiment! Korte jurken, lange jurken, simpele jurken, bijzondere jurken: je vindt het allemaal.

Natuurlijk mogen ook de kleintjes niet overgeslagen worden. Vandaar dat je bij ons tevens meisjesjurken en jongenspakjes vindt. Daarnaast hebben wij allerlei leuke, bijpassende accessoires – haarbandjes, clipjes, handschoenen, tassen, et cetera. Zo is iedereen, van top tot teen, helemaal in stijl.

Contact

Thomas à Kempisstraat 46
8021 Zwolle
info@meldaboutique.nl
Gsm : 06 4555 5244

www.meldaboutique.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: gelsoten